Welkom bij PassionForSports

 

 

 
 

Wil jij op gezonde en verantwoorde manier sporten, spieren opbouwen... vet verliezen? Graag werk ik met je samen aan jouw doelstelling...

 

Passion for sports is er voor iedereen die op sportief vlak wil geholpen worden. Op elk niveau, voor elke leeftijd.

 

Ikzelf ben een gebruiker van TRX. Dit is een tool waarbij je met gebruik van je lichaamsgewicht spierversterkende oefeningen gaat doen.

Onder de vorm van het HIIT principe,dit wil zeggen korte hevige inspanningen met weinig recuperatie tussenin, gaan we ons metabolisme die boost geven om vetten te gaan verbranden en spiermassa bij te kweken. 

De oefenreeks is niet alleen opgebouwd met de TRX maar ook eenvoudige voorwerpen zoals krachtballen en kettlebell zijn geïntegreerd in het schema.

Wil je graag eens kennis maken met de TRX suspension...? 

Neem contact op om wat meer info en overtuig jezelf van het gebruik van een TRX.

De nieuwe lessenreeks TRX bootcamp starten op woensdag 6 september 2017

We sporten vanaf dit jaar in het sportzaaltje van het Gilko afdeling Lemberge, Burgemeester Maenhautstraat 1 9820 Merelbeke en dit op woensdag vanaf 19u tot 20u.

Kostprijs: 10 beurtenkaart voor 50 euro. 

Like us on facebookpagina TRX Bootcamp Merelbeke.

 

Op woensdag organiseren we voor kinderen met een beperking tussen 6 en 12 jaar een omni-sport lessenreeks. De lessen starten eind september en lopen gedurende het ganse schooljaar van 15u30 tot 16u30.

Like us on facebookpagina De Sprinkhaantjes.

 

Vanaf juli 2017 start ik als BOV-coach, beweging onder verwijzingscoach, in Melle. 

Het gaat over een nieuw project dat vanuit de Vlaamse dienst voor gezondheid en preventie op het werk wordt gesubsidieerd en als doel heeft de mensen aan te zetten tot meer beweging. Meer info op gezondleven.be

 

Je kan ons vinden in Bergbosstraat 157, 

9820 Merelbeke

Tot dan!

Tom Vlerick

 

 

Actualiteiten

Foto's